Fashion Month Kigili ♚♔ За секој маж

 
 
   

Kigili, место кое не смее да се пропушти за време на вашиот шопинг во Скопје Сити Мол

-40% на одела
Земи 3, плати 2 ( маица, кошула, јакна, пантолони )
-20% попуст на аксесоари
-50% на втор производ ( маица и пантолони )
-50% на втор производ ( маица и кошула )
-20% на смокинзи
-20% на сакоа
-20% на новата колекција и -50% на старата колекција на чевли

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

Image may contain: shoes

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

Image may contain: shoes

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.


 
 
   
Translate in English»