Fashion Month – месец на модата во Скопје Сити Мол

 
 
   

Почитувани љубители на модата, ова е месецот кој го очекувавте! 👗👞 ^_^
 ✪ Скопје Сити Мол Ве поканува на Fashion Month ✪
👖🕶 4 модни недели 💕👒
PROM WEEK | JEANS WEEK | SHOES WEEK | DRESS WEEK
 Се гледаме на шопинг во Скопје Сити Мол ♔♚

 
 
   
Translate in English»