GIN LANE FESTIVAL

 
 
   

Ви го најавуваме GIN LANE FESTIVAL, во ко-организација на @bottegaeventi и @skopjecitymall , поддржан од @schweppesmakedonija .

23 јуни, 19 часот, Skopje City Mall Rooftop

GIN LANE FESTIVAL е спој на музички фестивал и фестивал за дегустација на џин.

Настанот ќе започне на зајдисонце, на покривното плато на Skopje City Mall, а на голема сцена ќе настапат Полина, Александар и Дац и Зоки Бејбе.
Се надеваме дека ќе имаме ведра временска прогноза за фестивал под отворено небо на паркинг платото на Skopje City Mall збогатено со 15 изложбени штандови на џин увозниците во Македонија и штандови за останати пијалаци и производи.

Овој пат, ЏИН-от го третираме од малку поинаков аспект опфаќајќи ја неговата интересна историска приказна. Фестивалот ќе биде збогатен со посебна атракција за посетителите од GIN CRAZE периодот кога владеело џин лудило.

Kартите за GIN LANE FESTIVAL се достапни на https://tickets.bottegaeventi.com/

Картите ќе може да ги купите и на продажен пункт во Skopje City Mall, од 15 јуни.

Настанот е наменет за публика на возраст од 18+.

🌞 Да му наздравиме на летото со ЏИН!


 
 
   
Translate in English»