Happy Hours акција во Нептун од 25.02-02.03 – Огромни попусти и најдобри понуди!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Само од 25 февруари до 02 март во сите Нептун #skopjecitymall има супер акција Happy Hours со огромни попусти и најдобри понуди! Ајде во Нептун разгледајте ги понудите и изберете од најголемиoт избор на: телевизори, фрижидери, машини за перење и сушење, плотни, фурни, лаптопи и таблети, мобилни телефони, мали апарати за домаќинство и апарати за нега и убавина од брендовите: Beko, Samsung, LG, Huawei, Sony, Apple, Grundig, Elektrolux, Candy, Asus, Acer, Lenovo, Fuego, Bosch, Tefal, Rowenta и многу други.

Покрај оваа акција Happy Hours со огромни попусти, во Нептун има уште многу други активни промоции со кои се опфатени голем број на производи од сите продуктни категории со попусти и до 24 рати без камата! Изберете супер подароци од активните промоции за смартфони, телевизори, ИТ опрема, апарати за домаќинство или пак апарати за лична нега и убавина и изненадете ги вашите најблиски.


  •  
  •  
  •  
  •  
  •