ИГРИ ПОПУСТИ И СУПЕР АКЦИИ ЗА НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Се ближи почетокот на новата учебна година, а тоа значи дека е време да се подготвите Вие и Вашите деца за перфектен и безбеден старт. Во овој период во Скопје Сити Мол Ве чекаат супер акции и попусти кои продавниците ги подготвија за Вас и Вашите најмили.

Во периодот што следи, во Скопје Сити Мол ќе можете да уживате во најшироката шопинг понуда и ќе можете да најдете специјални колекции и модни комбинации по намалени цени, огромен избор на училишен прибор, книги, облека и сѐ што ви е потребно за да ја започнете оваa учебна година успешно.

После долгиот и опуштен летен распуст, враќањето на старите навики на учениците може да претставува вистинска потешкотија: домашни задачи, многу книги, рано будење, учење… Скопје Сити Мол е тука да Ви помогне во вистинскиот избор на потребните материјали за свеж почеток на новата учебна година.

Затоа повелете во Скопје Сити Мол и уживајте во супер шопинг и забава.

Скопје Сити Мол Ви посакува перфектен и безбеден старт на учебната година.

Правила за учество во „Back To School” фризура кул”

Во рамките на акцијата
“Back 2 School – школски свет на попусти”
се организира „Back To School” фризура кул”

Активноста ќе трае на 31-ви август, 1-ви  септември и 2-ри септември.
Термини: 31.08 и 2.09 од 17:00 до 20:00 часот 1.09 од 11 до 14:00 часот

Во оваа игра може да учествуваат деца од училишна возраст.
Во активноста учествува секој со приложена сметка од пазарување над 1500 денари во локалите – учесници од акцијата во рамките на “Skopje City Mall”

Учесници: JYSK, STAEDTLER, Penti, Sara fashion, Literatura.mk, Krs, Просветно дело, Рамсторе, Sport Reality, Nike, Sport Vision, Buzz Shop, Office plus, House of Samsonite, Extreme Initmo, Carters & OshKosh, Kares on the go, Bebe Home, Neptun, Refan, K&K, OVS KIDS, Enci Menci и Tea Colors

Со среќа и забавувајте се! Skopje City Mall
————————

Правила за учество во „МАГИЧНИ КОЦКИ”

Во рамките на акцијата “Back 2 School – школски свет на попусти” се организира игра на лојалност “Магични коцки”
Играта започнува од 25 август и ќе трае заклучно со 9 септември
Во оваа игра се натпреваруваат деца од училишна возраст.
Во играта учествува секој со приложена сметка од пазарување над 1500 денари во локалите – учесници од акцијата во рамките на “Skopje City Mall”
Правилата се едноставни и секој што учествува добива подарок
Во играта “Магични коцки” учесниците ќе треба да ги свртат големите коцки и за секоја комбинација на бројки следува одредена награда или опција за повторно вртење.
Во наградниот фонд на играта Skopje City Mall обезбеди брендирани училишни ранчиња, несесери со училишен прибор и подарок од Eurodanvest
(1+1 = ранче, 1+2 = несесер, 1+3 = врти повторно, 1+4 = STAEDLER, 1+5 =несесер, 1+6 = ранче,
2+1 = несесер, 2+2 = ранче, 2+3 = несесер, 2+4 = ранче, 2+5 =несесер, 2+6 = врти повторно,
3+1 = врти повторно, 3+2 = несесер , 3+3= STAEDLER, 3+4= оди на маг.табла, 3+5 =ранче, 3+6 =несесер,
4+1 = STAEDLER, 4+2=ранче, 4+3= оди на маг.табла, 4+4=ранче, 4+5= несесер, 4+6= оди на маг.табла,
5+1 = несесер, 5+2 =несесер, 5+3 =ранче, 5+4 = несесер, 5+5 =ранче, 5+6 = оди на маг.табла,
6+1 = ранче, 6+2= врти повторно, 6+3= несесер, 6+4= оди на маг.табла, 6+5= оди на маг.табла, 6+6= STAEDLER

Учесници: JYSK, STAEDTLER, Penti, Sara fashion, Literatura.mk, Krs, Просветно дело, Рамсторе, Sport Reality, Nike, Sport Vision, Buzz Shop, Office plus, House of Samsonite, Extreme Initmo, Carters & OshKosh, Kares on the go, Bebe Home, Neptun, Refan, K&K, OVS KIDS, Enci Menci и Tea Colors

Организаторот на играта го задржува правото на прекин на играта порано од крајниот термин поради потрошената залиха на наградни подароци

Со среќа и забавувајте се! Skopje City Mall

——————————————————-

Правила за учество во „МАГИЧНА ТАБЛА”

Во рамките на акцијата “Back 2 School – школски свет на попусти” се организира игра на лојалност “Магична табла”
Играта започнува од 25 август и ќе трае заклучно со 9 септември
Во оваа игра се натпреваруваат деца од училишна возраст.
Во играта учествува секој со приложена сметка од пазарување над 1500 денари во локалите – учесници од акцијата во рамките на “Skopje City Mall”
Правилата се едноставни и секој што учествува добива подарок.
На големата “магична табла” има испечатено 5 полиња, а децата со топче ќе треба да погодат во едно од нив: 1, 2, 3, поле означено како “Џокер” и поле означено како “Обиди се повторно”. Доколку погодите во полето Џокер, извлекувате коверт со изненадување подарок, а таму можеби се крие и главната награда – таблет. Доколку го погодите полето “Обиди се повторно”, детето повторно погодува со топчето со можност да освои еден од наградните подароци. Едно од полињата 1, 2 и 3  е со STAEDLER награда.
Во наградниот фонд на играта Skopje City Mall обезбеди брендирани училишни ранчиња, несесери со училишен прибор, смарт таблети и подарок од Eurodanvest.
Организаторот на играта го задржува правото на прекин на играта порано од крајниот термин поради потрошената залиха на наградни подароци.

Учесници: JYSK, STAEDTLER, Penti, Sara fashion, Literatura.mk, Krs, Просветно дело, Рамсторе, Sport Reality, Nike, Sport Vision, Buzz Shop, Office plus, House of Samsonite, Extreme Initmo, Carters & OshKosh, Kares on the go, Bebe Home, Neptun, Refan, K&K, OVS KIDS, Enci Menci и Tea Colors

Со среќа и забавувајте се! Skopje City Mall


  •  
  •  
  •  
  •  
  •