ИЗБРАНИ 5-ТЕ ФИНАЛИСТИ ЗА КОНКУРСОТ “БИДИ ОФИЦИЈАЛЕН ВЛОГЕР НА СКОПЈЕ СИТИ МОЛ”

 
 
   

Оваа недела во една од кино салите на Cineplexx, жири комисијата ги проследи сите видеа на потенцијалните влогери на Skopje City Mall и одлично се забавуваше повеќе од два часа.
Жири Комисијата беше составена од:
  • Сити Мол
  • ПР Агенцијата Навигаторс
  • Тинејџери

Во прелиминарната селекција влегоа видеата на следните кандидати:


 
 
   
Translate in English»