Кломпите се повторно во мода – најубавите кломпи од Zara

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Големиот тренд од 2000-тите е повторно во мода. Кломпите повторно се голем хит ова лето, но и претстојната есен.

Повторниот тренд на носење кломпи го започна популарниот дизајнер JWAndersen, дизајнирајќи кломпи кои се украсени со масивен златен ланец.

Zara многу брзо го прифати претстојниот тренд и во нивната понуда можете да најдете разни модели на кломпи.

Знаеме дека многумина не се пресреќни што се врати трендот на носење кломпи, но тие се навистина голем тренд, а во исто време се многу удобни и практични.

Затоа, ги избравме најубавите модели на кломпи од Zarа.


  •  
  •  
  •  
  •  
  •