Кои модели на патики моментално се најпопуларни, а насекаде ќе ги гледаме во 2023 година?

 
 
   

Кои патики ќе се носат оваа година?

Патиките се обувки кои повеќе не се резервирани само за спорт и теретана. Ги носиме секој ден и ги комбинираме буквално со се бидејќи моментално се најтренди обувки.
Покрај тоа што одлично се комбинираат со спортски панталони, тие исто така добро изгледаат и со деловен костум кој дава кул вибрација.

За вас истражувавме кои модели на патики ги носат најмодерните девојки како Хејли Бибер и Бела Хадид, односно кои патики моментално се најпопуларни, а насекаде ќе ги гледаме во 2023 година.

 New Balance 550

Nike Low 77

Adidas Samba


 
 
   
Translate in English»