Колекција на Pull & Bear инспирирана од La Casa de Papel

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Pull & Bear x La Casa de Papel

Еден од најпопуларните “high street” брендови ги здружи силите со една од најпопуларните серии во моментов, La Casa de Papel или Money Heist.

Речиси и да нема човек кој не ја гледал серијата на Netflix наречена La Casa de Papel, и веруваме дека сите што ја гледале се воодушевени исто како и ние.

Pull & Bear ја објави колекцијата инспирирана од серијата која ја следи симпатичната група. Колекцијата е базирана на маици и дуксери за жени и за мажи, а дел од колекција можете да ја погледнете тука.


  •  
  •  
  •  
  •  
  •