Конечно започнуваме со нашите тематски работилници во Jumping Clay

 
 
   

⚡️⚡️⚡️Чујте и почујте! Конечно започнуваме со нашите тематски работилници во ⚠️Jumping Clay⚠️ – #SkopjeCityMall ! Новата година е за нови предизвици, а ние започнуваме со: ДИНОСАУРУСИ! 🦖 Оваа недела на распоред е бестрашниот Брахиосаурус 🦕
Од утре па се до недела можете да си ја купите вашата влезница за неделната работилница во Skopje City Mall, по цена од 350мкд. 🦕
Да #учименизигра со #JumpingClay, да научиме интересни факти за диносаурусите 🦖🦖🦖
НЕДЕЛА, 27.01.2019год.
 12:30-14:30
Учество: 350мкд.
Локација: Јumping Clay – Skopje City Mall
⚠️Пријавување преку директно купување на влезница во Jumping Clay – Skopje City Mall
* Возраст на учесниците: 6+ години, бројот на места е ОГРАНИЧЕН!
Ве очекуваме! 🦖


 
 
   
Translate in English»