Kошулите од лен ги сакаме во летната сезона, а некои од најдобрите модели можете да ги најдете во Zara

 
 
   

Пронајдете ги најпосакувани летни кошули од вашиот омилен материјал за лето 2022 година.

Секој кој има облечено парче облека од лен знае дека тој е исклучително удобен материјал. Природните влакна добиени од лен се исклучителни и имаат ефект на ладење на кожата, што е посебно добредојдено во борбата против летните горештини.

Кога зборуваме за ленени кошули, црната, белата, сивата или беж верзијата се сигурен избор, а оваа сезона се издвојуваат моделите на Zara во светли бои.


 
 
   
Translate in English»