Кожната јакна е белег на есента: ова се најубавите парчиња од моменталната понуда

 
 
   

Полека наближуваме кон средината на месец септември, месецот кој со себе ја носи есента, односно пониските температури, полошо време и дожд.

Zara

Апсолутно ниту една есен не може да помине без добра кожна јакна која можеме да ја комбинираме апсолутно со се и да ја носиме речиси во сите прилики.

Во добра кожна јакна секогаш вреди да се инвестира. Големите (oversized) кожни јакни ќе бидат во тренд оваа есен, исто како и изминатите години.

Решивме да ги пребараме продавниците за да ги пронајдете најубавите кожни јакни за оваа сезона кои полека почнаа да пристигнуваат на полиците во продавниците.

Најубави црни кожни јакни од моменталната понуда.

Zara

Mango

Zara

Mango

Mango

Zara

Zara

Zara

Zara


 
 
   
Translate in English»