Летна колекција на Reserved: колекцијата ја спојува носталгијата со модерноста

 
 
   

Колекцијата ја спојува носталгијата со модерноста, со фантастични нијанси на актуелните летни трендови.

Reserved е едно од оние места на кои многу често сме изненадени од добрата понуда на модели.

Мора да признаеме дека сме воодушевени од колекцијата главно и затоа што Reserved обрнува внимание на сите големини и градби на женското тело.

Понудата изобилува со најновите кроеви на модели, кои се апсолутен хит  ова лето.


 
 
   
Translate in English»