Подгответе се за летото со попусти и забава – Late Night Shopping во Скопје Сити Мол!

 
 
   

Веќе десет години најомилен дел од јуни се неверојатните попусти во омилениот трговски центар, кои кулминираат со најдобриот ден за попуст во кој продавниците во Скопје Сити Мол работат до полноќ – Late Night Shopping во Скопје Сити Мол. Оваа година за посетителите и љубителите на шопингот подготвивме извонредни попусти, но и одлична забава за вистинско шопинг уживање и доживување.

На 24 јуни вратите на Скопје Сити Мол се отвораат во 10 часот наутро за да ги примат “шопингхоличарите“, но и оние кои го чекаат попустот за да го купат омиленото парче и забавата може да почне. Единствено со Скопје Сити Мол има сѐ што сакате со ексклузивни попусти, па искористете го Late Night Shopping да го купите омиленото парче облека, обувки, асесоари, накит, козметика, подгответе се за плажа со нов костим за капење, нов куфер или купете нешто за домот. Притоа подгответе се за забава – посетете го модниот корнер и фотографирајте се за да учествувате во натпреварот за најдобро облечен посетител, посетете го шанкот со коктели и уживате во ДиЏеј сетот во внатрешноста на Скопје Сити Мол и посетете го Late Matinee и уживајте со убава музика на летната тераса.   

„Овој Late Night Shopping, сакаме да им приредиме целосно уживање и вистинско доживување на сите посетители и вистински рај за сите кои уживаат во попусти, шопинг, но и за сте кои сакаат да се забавуваат – имаме ДиЏеј во трговскиот центар и шанк со коктели, македонски евергрини на летната тераса кај игралиштето, натпревар за најдобро облечен посетител, и се разбира неверојатни попусти во омилените брендови. Приредуваме вистинско шопинг доживување за нашите посетители, ден и ноќ кои ќе ги паметат не само по добриот шопинг, туку и по извонредната забава и целосното искуство. Ве чекаме на 24 јуни од 10.00 наутро до полноќ.“ – Скопје Сити Мол

Видот на попустите и промоциите ги дефинира секој бренд поединечно, попустите се однесуваат за 24 јуни, денот на Late Night Shopping во Скопје Сити Мол, но најголемиот дел од брендовите им нудат можност на оние кои не можат да дојдат тој ден попусти и преку целиот викенд. Следете ги профилите на социјалните мрежи на Скопје Сити Мол за детални информации.


 
 
   
Translate in English»