Anabella

Anabella Beauty Spot во ново, прошиерно издание на површина од 150м2 со нов изглед во најголемиот трговски центар Скопје Сити Мол.
Покрај досегашните ексклузивни брендови кои можеа да се најдат само во Anabella Beauty Spot, понудата се зголеми со голем број новитети од козметичката индустрија.
Како и секогаш, Anabella се грижи за одличната услуга и задоволните клиенти, затоа обезбеди подароци со секоја направена сметка.
Ве очекуваме во Скопје Сити Мол.

 

Translate in English»