MAC Cosmetics

M·A·C (Make-up Art Cosmetics), водечки бренд за професионална козметика кој е дел од Estée Lauder Companies, Inc.  основан во Торонто (Канада) 1984година. Популарноста на брендот се зголемува со тек на годините, благодарение на усменото пренесување на шминкерите, моделите, фотографи и новинари низ цел свет. M·A·C денес е присутен во 110 светски земји и територии. Следете го M·A·C на Twitter, Periscope, Snapchat и Pinterest (@MACcosmetics), станете M·A·C следбеник на Facebook (facebook.com/maccosmetics), следете не на Instagram (instagram.com/maccosmetics) и гледајте ги M·A·C видеата на YouTube (youtube.com/maccosmetics). За да се информирате за локациите M·A·C посетете не на  maccosmetics.com.

Translate in English»