Инфо:

Motivi

Motivi е италијански моден бренд. Тој претставува свеж, динамичен, урбан бренд за жени кои сакаат да го прилагодат својот изглед за секоја прилика.

Главните карактеристики на овој бренд е широкиот избор на понуди, добриот квалитет, достапните цени и најсовремениот стил.

Motivi е стилски бренд кој посветува големо внимание на деталите. Фармерките и фустаните се нагови икони. Наменет е за модерната, самоуверената и динамичната жена.

Translate in English»