Zeiss Monokl

Zeiss Monokl

Zeiss Monokl Цајс Монокл Доо е претпријатие за продажба на врвни оптички производи и услуги. Основната дејност на претпријатието е продажба на диоптерски рамки, контактни леќи и наочари за сонце. Благодарение на својата врвна понуда и професионална услуга, Цајс Монокл  е во позиција да на своите потрошувачи им понуди светски познати брендови на сончани наочари...

Банкомати

Банкомати

Банкоматите се наоѓаат на I кат помеѓу продавниците на Neptun и Bershka. Комерцијална банка НЛБ Тутунска банка Еуростандард банка Стопанска банка Procredit банка Охридска банка Alpha банка Уни банка Halkbank

Галерија

Галерија

“Галерија” е продавница каде ќе го најдете најдоброто од техниката! Овластени увозници и дистрибутери сме на : PlayStation, Sony, Nintendo, Bose, Razer, Redragon, Shure, Philips и др. Во изминатите 10 години “Галерија “ повеќе пати е прогласена за најдобар трговски објект за техника, каде се оценува оценува квалитетот на услугата во објектите според следните  критериуми:...

Државна лотарија на Македонија

Државна лотарија на Македонија

Државна лотарија на Македонија е акционерско друштво, основано од Владата на Република Македонија со цел за одговорно приредување игри на среќа за граѓаните на РМ, преку што се оддвојува редовен процент во фонд за финасирање општествено корисни цели. Како членка на Европската ацоцијација на лотарии нуди модерни забавни игри на среќа со атрактивни видови добивки.

Европа Скопје

Европа Скопје

Веројатно доволно е да се каже дека успешно функционира на пазарот од 1882 година, за да знаете дека станува збор за “Европа“. “Европа“ е компанија која остава свој белег на голем број генерации и тоа признание гордо го носи повеќе од 130 години, што ја прави една од најстарите компании во кондиторската индустрија на Балканот....

Еуро Данвест

Еуро Данвест

Специјализирана продавница во која можете да најдете високо квалитетни производи од програмата на Staedtler вашиот омилен светски бренд кога станува збор за пишувачки и цртачки инструменти и единствено во Македонија креативна полимерна глина FIMO

К&K

К&K

Во KK веќе 25 години произведуваме квалитетни и убави детски обувки, комбинација од оригинален дизајн, посветеност и внимание кон удобноста и правилниот развој на детското стапало – обувки, кои го заштитуваат и го насочуваат детето, додека расте.

Комерцијална Банка

Комерцијална Банка

Нашата мисија е да бидеме високопрофитабилна институција, призната како водечка независна, приватна македонска банка која нуди универзален асортиман на услуги и ужива силна меѓународна репутација, професионално поддржана од силно пазарно ориентиран, добро обучен менаџмент и кадар со највисок степен на стручност и интегритет. Работно време на експозитурата во Скопје Сити Мол Понеделник – Петок од...

Крш

Крш

Крш е ланец на мулти бренд продавници – Lego, Graco, Carters, Arnetta, Teutonia, Bburago, MGA, Bratz, Zapf Creation, Baby Born, Trefl, Mondo, Mondo Motors, Maisto, Hasbro, Little Tikes, Disney, Warner Bros, итн. ПОДБРЕНДОВИ

ЛИТЕРАТУРА.МК  LITERATURA.MK и Cafe Literatura

ЛИТЕРАТУРА.МК LITERATURA.MK и Cafe Literatura

Новата суперпродавница на „Литература.мк“ е дел од големиот двегодишен проект на „Скопје сити мол“, кој започна во октомври 2019, сè со цел збогатување на содржините и подобрување на понудата што им ја нуди на своите посетители. Книжарницата, која има богата понуда на книги за сите генерации на неколку јазици, програма за подароци, канцелариска и училишна...

Марвел / Marwell

Марвел / Marwell

Марвел е македонски бренд за чевли основан во 2014 год. од Пако Марјанов, кој своето искуство го стекнал произведувајќи чевли во семејната фабрика за најпрестижните брендови како Прада, Миу миу, Џими Чу, Версаче, Долче & Габана и многу други. Во 2016- та година за креатовен директор на брендот е ангажирана познатата македонска стилистка и креаторка...

Нора – клучар и кондураџија

Нора – клучар и кондураџија

Киоскот за клучар и кондураџија се наоѓа во сутерен. Пристапноста е од подземната гаража и во близина на ескалаторот кој излегува кај продавницата Katerina’s и наспроти Celio.

Просветно дело

Просветно дело

Просветно дело АД е формирано на 16 април 1945 година, врз основа на Решението на Президиумот на АСНОМ, од 31 март 1945 година, со задача да печати и издава книги, списанија и публикации со научна, културна и уметничка содржина, како и учебници за основно и средно образование. Првиот буквар на македонски јазик, а нешто подоцна...

Радост

Радост

За авантуристите имаме комплетно различни вкусови кои ќе ви го заскокоткаат јазикот и изострат вкусот. Во пролетните разиграни денови и жешките летни ноќи, каде и да се наоѓате, дозволете си вистинска Радост.

Сетек Setec

Сетек Setec

Сетек Сè од Техника е лидер во областа на ИТ, Аудио/видео и белата техника на македонскиот пазар. Сетек е формиран во 1993 година, и во тоа време главна дејност беше дистрибуција во ИТ сегментот. Сетек моментално ја поседува најголемата дистрибутивна мрежа во Македонија која ја сочинуваат повеќе од 500 активни партнерски фирми – соработници и...

Такси превоз | Taxi

Такси превоз | Taxi

Пред двата влеза на Skopje City Mall, на улиците Љубљанска и Манапо, може да најдете такси превоз.