Инфо:

Adams

Adam’s Shoes е Македонска компанија со главно седиште во Скопје, Македонија.

Основана во септември 2006 година, со главна дејност: увоз и продажба на високо-квалитетни обувки за мажи и жени од следните брендови: Adam’s Shoes, Wall Street, Yoshino, Khrio, Manas, No Place, Laura Аmat, Zinda, Ipanema, Ipanema Unique, Mel, Rider, Grendha, Ipanema Gisele Bundchen, Adam’s Flex, Kids Shoes, Adam’s Kids, M-Kids, Ipanema kids, Hello Kitty, Cars, Pe Com Pe.

Translate in English»