Инфо:

Caliope

Calipe е моден брeнд на пазарот препознатлив по својот свеж и ведар имиџ исполнет со живот и цени достапни за секого. Нашата продавница е само една од низата продавници на Caliope-мономарка ширум целиот свет, секогаш следејќи ги најновите модни трендови. Зачудувачки секојдневен – тоа е LIFE STYLE Brand. Easy to wear – бидејќи е производ кој се користи за облекување, Easy to buy – пред се заради достапните цени, Easy to live – поради неверојатното чувство на слобода кое се чуствува во нашите продавници.

CALLIOPE e брeнд кој може да се објасни со својот единствен стил, млад и иновативен гламур кој карактеризира природност и шарм. Овие брeндови ги пратат најновите модни трендови, се со цел да се задоволат интересите и желбите на нашите клиенти.

Translate in English»