Инфо:

DM

dm drogerie markt спаѓа во еден од најголемите ланци на дрогерии во Европа. Првата дрогерија е отворена уште во 1973 година во градот Карлсруе во Германија.  Денес dm е репрезентативен ланец  со повеќе од 3.600 продавници во 13 држави ширум Европа.

Во Македонија  првите дрогерии се отворија во 2012 година, а до денес за Вас отворивме 12 продавници во Скопје и по една во Тетово, Велес, Куманово, Штип и Битола.

Наша цел е да отвориме продавници ширум цела Македонија.

Translate in English»