FABUspot

FABUspot во ново, прошиерно издание на површина од 150м2 со нов изглед во најголемиот трговски центар Скопје Сити Мол.
Покрај досегашните ексклузивни брендови кои можеа да се најдат само во FABUspot , понудата се зголеми со голем број новитети од козметичката индустрија.
Како и секогаш, FABUspot се грижи за одличната услуга и задоволните клиенти, затоа обезбеди подароци со секоја направена сметка.
Ве очекуваме во Скопје Сити Мол.
Translate in English»