Инфо:

Hi Store

Да се биде дел од бизнис што постојано се менува, значи континуирано инвестирање во модернизација, човечки ресурси и нови капацитети сè со цел создавање најдобри можности и искуства за нашите потрошувачи.
Хај Ком успешно го гради својот пат, прераснувајќи во компанија што е секогаш во чекор со хај тек достигнувањата во светот и со потребите на своите потрошувачи.
Преку својата продавница Hi Store нуди продажба и сервис на реномирани брендови од областа на комуникациите, електрониката и информатичката технологија и е официјален дистрибутер на светски познатите брендови Dyson, Amazfit, Xiaomi и TCL.
Наша мисија е да им овозможиме на нашите потрошувачи и клиенти врвни производи, максимално квалитетна услуга и професионална корисничка поддршка. Технолошкото совршенство на производите кои што ги нудиме дополнително не мотивира, но и не обврзува да креираме бренд кој што својот имиџ ќе го гради единствено врз задоволството и лојалноста од своите клиенти и потрошувачи.

Translate in English»