Инфо:

Комерцијална Банка

Нашата мисија е да бидеме високопрофитабилна институција, призната како водечка независна, приватна македонска банка која нуди универзален асортиман на услуги и ужива силна меѓународна репутација, професионално поддржана од силно пазарно ориентиран, добро обучен менаџмент и кадар со највисок степен на стручност и интегритет.

Работно време на експозитурата во Скопје Сити Мол Понеделник – Петок од 08 до 18 часот Сабота од 09 до 14:00 часот

Translate in English»