Инфо:

Lacoste/Calvin Klein

Lacoste е стил на живот создаден од инвентивноста на тенискиот шампион, Рене Лакост, кој сакајќи да создаде релаксирачка, воедно и елегантна облека, ја создал првата поло маица.

И денес, оваа маица е најпрепознатлива за самиот бренд, но не и единственото нешто што го нуди оваа компанија. Основниот фокус на Lacoste е спортска облека за мажи и жени.

Translate in English»