Инфо:

Nine West

Nine West е светски позната модна компанија, која е препознатлива по високиот квалитет на своите производи и дизајн инспириран од најновите трендови во светот на модата.

Овој бренд е создаден во 1978 година, но набрзо потоа стана познат како веродостоен моден советник и иноватор.

Nine West има силна желба да ги исполни потребите на жените ширум светот за висока мода и удобни чевли по пристапна цена.

Во текот на својата богата историја, Nine West има соработувано со многу познати модни дизајнери и личности.

Translate in English»