Инфо:

Oxette

Oxette е бренд за независни и модерни жени кои ја сакаат модата и ја користат да ја изразат својата посебност.

Oxette креира модерен накит, часовници и модни додатоци инспирирани од современата жена.

Продажната мрежа на Oxette е во повеќе од 25 земји низ целиот свет.

родавниците на Original Marines може да се најдaт во целиот свет – постојат над 600 еден бренд продавници, а 66 од нив се во странство.

Translate in English»