Инфо:

Springfield

Овој шпански бренд е наменет за модерни и урбани мажи и жени со космополитски дух, но и со европски сензибилитет кој се карактеризира со лежерност, опуштеност и активност.

Иако Springfield е посветен кон модерен дизајн, удобност и квалитетни материјали, сепак има достапни цени. Брендот е создаден потполно да ги задоволи и најпребирливите вкусови. По успехот со машката линија, која беше промовирана во 1988 година, во 2006-та беше лансирана и женска линија.

Translate in English»