Инфо:

Terranova

Terranova е моден брeнд на пазарот препознатлив по својот свеж и ведар имиџ исполнет со живот и цени достапни за секого. Нашата продавница е само една од низата продавници на Terranova-мономарка ширум целиот свет, секогаш следејќи ги најновите модни трендови. Зачудувачки секојдневен – тоа е LIFE STYLE Brand. Easy to wear – бидејќи е производ кој се користи за облекување, Easy to buy – пред се заради достапните цени, Easy to live – поради неверојатното чувство на слобода кое се чуствува во нашите продавници.

Во нашите продавници ги имаме и следните брендови: TERRANOVA KIDS – бренд наменет за најмалите, како и CALLIOPE – брeнд кој може да се објасни со својот единствен стил, млад и иновативен гламур кој карактеризира природност и шарм. Овие брeндови ги пратат најновите модни трендови, се со цел да се задоволат интересите и желбите на нашите клиенти. со 42 Телеком продавници.

Translate in English»