Инфо:

Yves Rocher

 

Пред 50 години, Yves Rocher ја создаде Botanical Beauty, врз основа на богатствата на ботаничкиот свет и нивниот бесконечен потенцијал. Од самиот почеток, тој инсистираше на контролирање на секој чекор од производствениот циклус, со цел да се гарантира квалитетот и безбедноста на сите производи на овој почитуван и достапен бренд. Ние ги собираме нашите органски одгледани растенија. Ги екстрахираме најдобрите состојки од светот на билките и ви нудиме производи произведени во нашите фабрики во Бретања. Ние секогаш сами ги дистрибуираме нашите производи (преку нарачки по пошта, продавници и Beauty институти и online), без посредници, за да се осигураме дека ќе добиете најдобра грижа за убавината по најпристапни цени.

Translate in English»