M3CONFERENCE – EE UNREAL ENGINE FEST

 
 
   

Ви го претставуваме третото издание на M3CONFERENCE фестивалот, M3DS Академија во соработка со Skopje City Mall организира 2-дневен настан кој ги обединува некои од глобалните лидери во технологијата, иновациите и бизнисот.

 Најголемите влијателни лица во технолошката заедница и јавниот сектор ќе ги земаат примероците од нивните говори и сесии во Unreal Engine кои ќе се одржат во Cineplexx.

Unreal Engine ќе биде главниот фокус на M3CON поточно изработка на околини, подготвувајќи ликови за UE, презентации од демо игри и филмски проекти и многу повеќе!

Многу состаноци, говорници, проекции, демо презентации и изложби ќе бидат одлична можност за сечиј личен и професионален развој.

На приземјето во Скопје Citymall ќе се изложат извонредни 3Д фигури изработени со 3Д печатач воедно и натпревар за составување на 3Д печатачи “Брзи Прсти”

Без разлика дали сте локални, нови во градот или едноставно поминувате, издвојте од вашето скапоцено време и споделете го со нас, пронаоѓајќи нешто што ќе го привлече вашиот интерес, на 05-06 Ноември 2022 година во Cineplexx – Skopje CityMall.

👉Говорници:

Marteen Hof – Senior Environment Artis

Marko Lazov – Character/Creature Artis

Darko Mitev – Lead Character Artist (Online)

Mesaroš Lazar – Art Producer SCORN
Stefan Mitrov – M3DS Academy / CEO

Etienne Beschet – Game Artist

Simon Zafirovski – Unreal Engine Instructor

ADAM KOVAČ – Solution Specialist at 3Lateral I Epic Games
Athanasios & Michail Velissaris – 3D artists

📌 Tickets on: 📌

https://m3dsstore.com/p/542/m3conference-2-days-2-dena

👉 www.m3conference.com

БРЗИ ПРСТИ – СКЛОПИ ГО НАЈБРЗО И НОСИ ГО ДОМА

Во склоп на конференцијата M3DS Store и Skopje CityMall организираат натпревар “Брзи Прсти” на приземјето во Скопје CityMall на 06 Ноември во 17:00 часот ќе се одржи извлекувањето на 8-те среќни добитници кои ќе ја имаат можноста да добијат 3Д Печатач Ender 3v2 доколку го состават Први!.


Што треба да направиш за да учествуваш? За да бидете вклучени во извлекувањето треба да купите 3Д испечатен модел, со секоја фигура или беџ ќе ви бидат доделени карти за извлекување. Колку повеќе карти поседувате толку повеќе ќе имате шанси да бидете извлечени.

  •   90 ден Беџ = 1 Карта за извлекување
  • 190 ден Беџ = 2 Карти
  • 390 ден Фигура = 3 Карти
  • 490 ден Фигура = 4 Карти

Секој Учесник може да учествува на извлекувањето со безброј карти.
Од 05 Ноември (сабота) до 06 Ноември (Недела) 17:00 часот, картите за извлекувањето ќе може да се купат на M3DS Store штандот на приземјето во Скопје City Mall.


 
 
   
Translate in English»