Mакси здолништата се тренд за 2023 година: Ви ги прикажуаме најубавите во продавниците на Skopje City Mall

 
 
   

За 2023 година се најавени многу трендови, но нам посебно ни се допаѓа еден, а тоа се макси здолништата.

Zara

Во 2022 година хит беа ултра-мини здолништата слични на оние на брендот MiuMiu, а во 2023 година ќе бидат заменети со ултра долги здолништа кои достигнуваат сè до глуждовите.

Reserved

Макси здолништата се одлично парче кое можеме да го носиме во текот на целата година како за дневна така и за вечерна прилика.

Mango

Mango

Можеби најмногу ни се допаѓаат макси тексас здолништата бидејќи можеме да ги комбинираме со навистина сè.

Mango

Zara

Zara

Zara

Zara


 
 
   
Translate in English»