Mango: Откријте ја идеалната “party” колекција за наредните денови

 
 
   

Сезоната на празници е пред нас. Сè околу нас е во празничен дух, а исто така и нашите модни комбинации.

Најлудите денови во годината се пред нас, па нашите тоалети мора да бидат во склад со тоа.

Прво што ни паѓа на ум се монистри, пердуви, кристали, силни бои…

По повод најлудиот период од годината, Mangо објави нова колекција која ја окарактеризира како колекција за забави.

За вас одбравме дел од најубавите парчиња на колекцијата за забави на Mango …


 
 
   
Translate in English»