Медени Денови

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Пријатели, Ве покануваме на Медени Денови!

Од четврти до седми Ноември, повелете на приземје во Скопје Сити Мол каде ве чека мнооогу мед, медени производи, медени нијанси, козметика од мед и што уште не! Повелете во Скопје Сити Мол Многу здравје во лажичка мед! 🐝


  •  
  •  
  •  
  •  
  •