Мега популарно сако од Bershka

 
 
   

Bershka

Се чини дека кратко сечените јакни, мантили и сакоа се врвен тренд.

Имено, станува збор за сако во боди стил со кратко деколте кое го најдовме во Bershka, но претходно видовме дека жените едноставно го обожуваат ова сако.

Сакото сечено од страните, доаѓа во две бои, односно бела и црна. Црната боја е нешто попопуларна, но белата е сепак идеална за летните денови кои се пред нас.

Оваа сако е хит, а одлично се комбинира со панталони со низок струк, кои се враќаат во мода после повеќе години.


 
 
   
Translate in English»