Мода: baggy фармерките стануваат пошироки – половината се спушта пониско

 
 
   

Заживувањето на модата од 90-тите и естетиката Y2K, која продолжува да ги диктира трендовите, придонесе за нивната популарност.

Додавајќи современ пресврт на носталгичниот стил, baggy фармерки стануваат уште пошироки во споредба со минатото. Кроевите се пошироки, половината се спушта пониско, а рабовите се влечат по подот.

Познатите девојки, вклучувајќи ги Бела Хадид и Хејли Бибер, исто така ги прифатија широките фармерки како свои омилени. Консензусот е јасен: широките фармерки се задолжително летно парче, кое неизбежно ќе се носи и во следните сезони.


 
 
   
Translate in English»