Модерни хеклани наметки за плажа

 
 
   

Ова лето сакаме да го поминеме годишниот одмор на плажа веднаш до езерото или морето, бидејќи она што ни треба е одмор за душата и телото. Ќе ја напуштиме плажата само за да одиме да јадеме во ресторан или да најдеме освежување во блиското кафуле.

Bershka

Токму за овие ситуации треба со нешто да се покриеме, односно нешто да облечеме за да не седиме во кафуле, односно ресторан, во костим за капење.

Stradivarius

Оваа година особено се популарни плетените односно хекланите фустани за плажа  или комплети блузи и здолништа или панталони.

Ги разгледавме продавниците за да ги најдеме најубавите наметки за ова лето.

Zara

Zara

Mango

Bershka

Mango


 
 
   
Translate in English»