Модно лето со CALZEDONIA

 
 
   

Мода со CALZEDONIA.Совршени вотекот на летните месеци на плажа и во град.Нека биде авантуристички со елементи на неочекуваното!CALZEDONIA – костим за капење

CALZEDONIA – Кошула, шорцеви, костим за капење

CALZEDONIA – горен дел на костим за капење

CALZEDONIA – долен дел на костим за капење

 CALZEDONIA – костим за капење


 
 
   
Translate in English»