Cineplexx: Mраз

 
 
   

СОДРЖИНА

Уште од рано детство, Надја верувала во чуда. Таа замислувала како излегува на мраз со овации од публика и го изедува својот најдобар танц. Убедена во себе, таа постанува позната лизгачка на мраз. На чекор од својот најголем успех во кариерата, Надја доживува сериозна повреда и завршува во инвалидска количка. Таа се враќа во својот роден град каде повторно ги пронаоѓа своите сонови благодарејќи на силниот Сибир но и неочекуваната љубав кон хокеарот Саша.

Оригинален наслов: Lyod
Почеток на филмот: 10.05.2018
Траење на филмот: 113 Минути
Земја / година: RUS/2018
Жанр: Драма, Музички, Романтичен / љубовен
Глумци: Aglaya Tarasova, Miloš Biković, Alexander Petrov, Mariya Aronova, Kseniya Rappoport, Yan Tsapnik
Режија: Oleg Trofim
Дистрибутер: Konstantin Film MKD DOOEL Skopje
Возрасна Категорија: (0)


 
 
   
Translate in English»