Mузичка програма за оваа недела на новогодишниот базар

 
 
   

🎸Кој празничен настап со нетрпение го очекувате? Ние велиме: СИТЕ! Ова е целата музичка програма за оваа недела

🎄⛸️ На катната гаржа од Скопје Сити Мол имаме новогодишен базар! Лизгалиште за сите генерации, џиновски новогодишен лампион за фотографирање, голема новогодишна елка, бина за супер настани како и магично празнично село.

Се гледаме на руфтоп новогодишен базар во Скопје Сити Мол


 
 
   
Translate in English»