Најновиот роман на Dan Brown, Origin во Икона

 
 
   

Најновиот роман на Dan Brown, Origin, ќе Ве поведе на неверојатно патување полно енигматични симболи, одговори на вечните човекови прашања и откритија кои засекогаш ќе го променат текот на науката трасирајќи ја нејзината иднина.

Прва дестинација на ова патување низ кое ќе ве води Robert Langdon e Ikona Bookstores.📖

Уживајте во читањето.
Икона #SkopjeCityMall


 
 
   
Translate in English»