Направете преуредување на вашата спална соба.

 
 
   

Вашата спална соба треба да биде место каде што можете целосно да се опуштите. Ако е неуредна, безживотна или безлична, време е за преуредување. Преуредувањето на вашата спална соба може да биде многу едноставно. Без разлика дали ви треба големо или помало преуредување, ние како JYSK , можеме да ви помогнеме со инспирација.

Масичката покрај креветот е идеална за складирање на вашите неопходни предмети. Поставете мала ламба и ќе имате лесен пристап во текот на ноќта.

Масичката покрај креветот е идеална за складирање на вашите неопходни предмети. Поставете мала ламба и ќе имате лесен пристап во текот на ноќта.

Доколку изберете да комбинирате ролетни или пак завеси, и двете можете да ги подесувате и да ја контрлирате светлина за да создадете посебна атмосфера во спалната соба.

А за уште поубав изглед на вашата спална соба, додадете горен дел за оквир на вашиот кревет и неколку омилени деоративни перници.

Внесете живот на вашиот празен ѕид во вашата спална соба со тоа што ќе направите ѕид-галерија со мешавина од вашите омилени рамки и ѕидни декорации.

И за крај поправете го вашето расположението со вистинското осветлување. Светилките се многу важни за атмосферата во спалната соба…


 
 
   
Translate in English»