Насмевнете се, претстои цела недела за уживање во Скопје Сити Мол!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

„Изгледаш прекрасно денес!“, „Насмевни се, денов ќе биде супер“, „Ти можеш сѐ што ќе посакаш“ се само дел од пораките со кои Скопје Сити Мол го ознучува празникот на жената. Пораките поставени со цел да ги насмевнат и орасположат пред сѐ минувачките, се најава за големата недела на жените која од 1 до 8 март ќе се одржува во Скопје Сити Мол.

„Оваа година за празникот на жената комуникацијата ја насочуваме кон охрабрување на жените, кон покажување на нашата благодарност за тоа што се, за нивната голема вредност за нас како бренд.“ изјавија од Скопје Сити Мол.

Токму затоа во периодот од 1 до 8 март подготвивме вистинско празнично шопинг уживање!

За неделата на жената подготвивме бројни специјални понуди, подароци и изненадувања за сите дами кои ќе го посетат молот како и фоткање во Инстаграм корнер и саем на книга за сите љубителки на пишаниот збор.

Силните жени секогаш се тука да им помогнат на оние на кои им е потребна поддршка, па затоа во склоп на неделата на жените склучивме соработка со Интервентен женски фонд преку кои сите посетителки на неделата на жената ќе можат да направат својат донација и да им помогнат на жените жртви на насилство.

Броеви за донации
А1 – 143 477
Телеком 143-300

Одберете го вашиот начин како најдобро да ги прославите жените оваа недела. Доколку вашата замисла вклучува шопинг, ве очекуваме на вистинско празнично уживање во Скопје Сити Мол!

При посета на омилениот Скопје Сити Мол, потребно е да носите заштитна маска, одржувате безбедно растојание и да ги почитувате правилата и знаците поставени кај нас. Заштити се себе и тие околу тебе.

Скопје сити Мол – Сѐ што сакам!


  •  
  •  
  •  
  •  
  •