New Balance 9060 се новиот хит модел на патики

 
 
   

Патиките се задолжителни во секој гардеробер како кај мажите така и кај жените. Тие веќе не се резервирани само за спортски активности, туку и за секојдневни и модни активности. Секој кој сака да биде “cool” облечен мора да има пар добри патики во својата колекција.

New Balance 9060

Кога станува збор за трендовите во светот на патиките, би можеле да кажеме дека тие се менуваат на неделно ниво. Одвреме-навреме некој нов модел на патики станува апсолутен хит и тогаш секој сака да го има тој модел во својот плакар.

New Balance 9060

По моделите New Balance 530 и New Balance 550, уште еден модел на New Balance стана многу популарен. Имено, New Balance 9060 моментално е најпопуларниот модел на патики.

New Balance 9060 има малку подигнат ѓон и тоа е она што го прави овој модел на New Balance патики поинаков од другите. Ги има во разни бои, а доколку сакате да набавите еден пар New Balance 9060 патики, побрзајте.


 
 
   
Translate in English»