Нов модел патики: Adidas Handball Spezial

 
 
   

Adidas Handball Spezial

Едни од најпопуларните патики Adidas Samba, сите сакаат да ги имаат во својата гардероба, но многу е тешко да се набават бидејќи се распродадени апсолутно секаде.

Adidas Handball Spezial

По одличниот кам-бек на Adidas Samba, се поставува прашањето дали и другите ретро модели на патики од брендот Adidas ќе се вратат во мода?

Adidas Handball Spezial

Колку што можеме да следиме, сфативме дека еден модел на Adidas, потенцијално може да стане нов, супер модерен модел на патики.

Adidas Handball Spezial

Станува збор за модел кој беше многу популарен во 80-тите години на минатиот век. Spezial се одликува со брусена кожа во горниот дел, гумен надворешен ѓон, класичен Adidas ретро дизајн со контрастни рабови на пета, како и класични 3-ленти на страна.

Adidas Handball Spezial


 
 
   
Translate in English»