Нов тренд: Поло маици со крагни

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Памучните маици со крагни беа резервирани за нашите татковци, но во никој случај не беа добредојдени во светот на модата.

Но, со враќањето на трендовите кои беа популарни во 1990-тите, маиците со крагни повторно се вратија.

Такви маици сега може да се најдат во многу продавници (Bershka, Zara, Mango). Во тренд се и фустани со крагни како и џемпери.

Ги избравме најубавите маици со јаки во нашата галерија.


  •  
  •  
  •  
  •  
  •