ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ A&M Clothes

 
 
   

A&M Clothes слободни работни места:

 • Потребна позиција: (2) Асистенти
 • Вработување: неопределено
 • Работно време : полно работно време
 • Работно место : Скопје – Сити Мал / продавница A&M Clothes-Jack&Jones
 • Краен рок за аплицирање:  до 15/07/2019

 

Должности на асистент за продажба:

 • Ги поздравува и ги услужува клиентите, ги известува купувачите за понудите и новата колекција,
  • Се грижи за конкретниот сектор, ја прави визуелната организација на стоката,
  • Ја следи продажбата на стоката, докажува доколку фалат парчиња од стоката, и поднесува извештаи до менаџерот на продавницата.

Квалификации:

 • Средно или високо образование
  • Добри математички / нумерички вештини,
  • Добри комуникациски вештини,
  • Добро познавање на комјутерски програми и англискиот јазик,
  • Познавање на принципите за продажба и претходно работно искуство од најмалку 1 година во продажба / каса.

НАЧИН НА АПЛИЦИРАЊЕ:

 • Заинтересираните лица можат да аплицираат со испраќање на ЦВ на емаил :
 • mkd@gmail.com


 
 
   
Translate in English»