OnTime во Skopje City Mall

 
 
   

OnTime застапникот на реномираниот шпански бренд за ѕидни часовници Nomon, како и на полскиот бренд Plantwear за дрвени наочари и рачни часовници, може да ги најдете на првиот кат во Skopje City Mall. 

Ве очекуваме!

 


 
 
   
Translate in English»