ОСКАРОВСКА НЕДЕЛА ВО CINEPLEXX

 
 
   

Со посебна цена од 200 денари, која важи за сите проекции на филмовите, без разлика дали се 2Д или 3Д.
Филмовите кои може да ги погледнете повторно се: Боемска РапсодијаЅвездата е роденаОдмаздници:Војна на бесконечностаЧовекот од сенкаЦрниот пантерНеверојатните 2Разурнувачот Ралф и Човекот-пајак: Нов свет.
Билетите ќе бидат во продажба од вторник, 19.02.2019

Цената на билетите за филмовите опфатени со Оскар Ревијата е 200 денари, за секоја проекција, секој ден во текот на прикажувањето на ревијата (21-27.02.2019).
Оскар Ревијата се дефинира како посебен настан и поради тоа цената на билетите е унифицирана и без можност за попуст.
Посебните ваучери od Tazѐ не важат за специјалните проекции во кои спаѓа и Оскар Ревијата.


 
 
   
Translate in English»