ПАЗАРУВАЊЕТО Е СЕКОГАШ ПОУБАВО ВО ПАР

 
 
   

Има ли позабавно време поминато заедно на една мајка и ќерка од одење во шопинг?

Доколку вашата ќерка го завршува средното училиште, тогаш како и секоја девојка сака да заблеска на матурската прослава. Исто така, вам ќе ви биде потребен фустан во кој треба да изгледате отмено и свечено. Тоа е вистинска причина за шопинг. За таа цел:
BELLA И NINE WEST доделуваат матурски ваучери од *вкупно-50% на најсреќните три пара мајка-ќерка.
*Bella овозможува ваучер од -20% на фустан или пак комплет од новата Bella Lure линија за секоја  мајка, додека Nine West доделува ваучер од -30% на моделите од новата колекција за секоја ќерка.

Сѐ што треба да направите е:

  • Да бидете истовремено фанови на Facebook профилите @bellaskopje и @ninewestmakedonija
  • Во делот „пријави се” да го оставите вашето име, презиме, контакт адреса (мејл) и во коментар да го напишете името и презимето на вашата ќерка,
  • ние по случаен избор ќе одбереме три среќни пара

Пријавувањето трае до 7 мај. Добитничките ќе бидат контактирани по мејл и објавени на фан страните на Bella и Nine West. Следете нѐ и на Инстаграм #bellamkd, #ninewest_makedonija.


 
 
   
Translate in English»